Matkakertomuksia,  Ruoka,  Thaimaa

The Hippy Bar – Ko Phayam

The Hippy Bar, ehkä Ko Phayamin paras ja hienoin “nähtävyys”. Aivan uskomaton rakennelma joka on tehty käsin pelkästä ajopuusta mitä rannalta on kerätty. Korkeimmiltaan löytyy pieniä privaatti “loungeja” jopa kolmesta kerroksesta, mut pääosin kahdesta.

Keskeltä baaria löytyy myös ravintola ja pöytiä hyvin hoidetun ja tosi kauniin puutarhan keskellä. Ruuan hinta on vähän enemmän kun halvimmat saarella mutta laatu tosi hyvä. Pari kertaa oon syöny ja molemmat tosi jees! Puutarhan keskellä on myös pieni vesilähde jossa illalla sammakot huutelee soidinmenojansa 😅 Ruokaa voi toki tilata mihin päin paikkaa tahansa jos haluaa oman paikan missä syödä ja hengailla rauhassa.

Bilispöytäkin löyty mutta melko huonossa kunnossa, Mai pen rai! Kyllähän sitä silti muutamat geimit piti ottaa. Hippy Barissa on myös paljon live musaa, kemuja ja DJ iltoja, harmi kyllä niitä ei enää näin loppukaudesta ole.. Alhaalla isomman baarin vieressä kuitenkin aika hieno lava ja tilaa vähän laittaa tanssijalkaa vipattamaan 😎

Hippy Bariin kannattaa tulla kyllä ihan päivällä, mut myös auringonlaskun aikaan. Ottaa hyvän paikan ylhäältä niin näkymät on aika huikeet jos sattuu hyvä auringonlasku. Toki tietty paikka muuttuu pimellä ihan uuteen uskoon hienoilla valoilla koristettuna. Henkilökunta on myös todella mukavaa ja lepposta porukkaa, vähän niinkun kyllä kaikki tällä saarella. Tältä ei voi välttyä jos Ko Phayamille tulee!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *