Matkakertomuksia,  Thaimaa

Fiiliksiä ensimmäisen kuukauden jälkeen

Äkkiä se on jo yli kuukaus menny reissatessa ja fiiliksiä kun miettii niin sen kun paranee. Näin kun ajattelee perästä päin oli elämäni paras päätös myydä kaikki ja lähteä pois Suomesta. Nyt sen jo alkaa paremmin ymmärtämään kuinka paljon hallaa se olo siellä mulle teki. Päivästä toiseen töissä mistä ei edes saa rahaa niin että riittäisi kaikkee mitä haluaisi tehdä. Toki suurin muutoshan nyt oli hintojen nousu suomessa, kun kaikki mitä elämiseen tarvii nousee 50-100% niin millä siinä enää jää yksin asuvalle ylimäärästä hauskanpitoon saatikka sitte säätämiseen. Talvihan se oli myös yksi isoimmista syistä lähteä, se puolen vuoden pimeys ja kylmyys imee kyllä itse kultakin voimat.. Töiden jälkeen oli aina niin väsyny ettei jaksanu tehä mitään, mitä sitte jää jälelle? Pelkkä viikonloppu aikaa tehä asioita…

Täällä aurinko paistaa ja lähes kaikki ihmiset joihin tutustuu on toinen toistaan mukavampia. On tullut jo paljon uusia hyviä ystäviä ja varmasti myös jatkossa niitä tulee vaikka millä mitoin. Ketään ei tunnu vituttavan ja eipä ihmekkään. Suomessa ei talvella hirveen paljoa hymyä irtoa, nyt kun on täällä ni ei voi olla hymyilemättä ja sehän tarttuu muilta/muihinkin. Jos pienikään mahdollisuus moiseen ratkasuun on niin suosittelen ehdottomasti. Tämä on oikeeta elämää josta voi nauttia täysin sydämmin.

Alkaa tuntuu että menee tää maailma vaan kokoajan enemmän huonoon suuntaan niin onko pian edes mahdollista tehä tällästä? Se jää nähtäväks, mutta ei ainakaan omat odotukset ole kovin hyvät. Mutta kuitenkin ehkä hienoin tässä omalta kohdalta on että tuntuu pitkästä aikaa että alkaa olemaan taas oma itseni ilonen, huoleton ja elämästä nauttiva! Eipä ollut ainakaan talves aikaa ihan sellanen fiilis Suomessa. Kesä nyt vielä menee, mut sekin kun on vaan niin hiton lyhyt. All n’ all täällä pyyhkii hiton hyvin ja hymy huulilla jatketaan. Seuraava kohde Malesia odottaakin jo pian! Sieltä sitten pian lisää tarinoita!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *