Matkakertomuksia

Myin kaiken ja lähdin

Näin alkoi uusi tarina ja elämä minun kohdalla. Kauan olen jo unelmoinut, että pääsisi vain lähtemään reissuun ja jättämään Suomen taakseni. No nyt siihen tuli mahdollisuus ja näin vain myin kaiken ja lähdin. Suomalaiselle se voikin kuullostaa vaikelta päätökseltä ja niinhän se vähän toki onkin. Mutta ei sitä liikaa pidä pelätä, senkun lähtee ja pääseehän sitä aina takaisin. Vaikein paikka oli oikeastaan hyvästellä perhe ja ystävät. Mutta kyllähän sitä aina voi tulla mua näkemään eri maihin ja niinhän moni lupailikin. Tulen toki myös Suomessa käymään sillon tällön.

Mulla oli kolmio Vantaan Länsimäessä, vähän sen myymiseen meni aikaa kun asuntomarkkina tilanne alkoi huononemaan. Kämppä kuitenkin meni kaupaksi ja irtaimisto/huonekalut lähinnä kaikki myin kavereille. Kyllä sitä muutama kaatopaikka keikkakin tuli tehtyä.

Nyt kirjottelenkin sitten matkani aikana kokemuksia eri Aasian maista, miten täällä tulee halvalla toimeen, teen vapaaehtoistöitä ja tutustun eri kulttuureihin. Myös ruuan merkeissä. Kohteina ajatuksena on Thaimaa, Malesia, Singapore, Vietnam, Laos, Kamboza, Japani ja Etelä-Korea. Mahdollisesti myöhemmin myös Indonesia, Filippiinit ja Austraalia. Tällä hetkellä olen ja aloittelen matkaani Thaimaassa, jossa myös sukelluskortin käyn tekemässä. Seuraavaksi suuntaan Malesiaan ja sieltä reitti on vielä auki. En halua pitää liian tarkkaa aikataulua tai reittiä vaan mennä juurikin oman fiiliksen mukaan, tutustua uusiin ihmisiin joiden kassa saattaakin sitten suunnitelmat muuttua. Mitä sitä stressaamaan!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *