Matkakertomuksia,  Sukellus & Snorklaus,  Thaimaa

Pieni paratiisi Khao Lakissa

Löydettiin pieni paratiisi Khao Lakissa, meinaa Small Sandy Beach! Paikka sijaitsee Khao Lakin eteläpäädyssä ja sinne suosittelen kaikkien käyvän. Alue on luonnosuojelualuetta ja pääsylippu maksaa vaivaiset 100 bathia, eli noin 2,7€. Koko alueen kiertää lountopolku metsässä, matkaa oli yhteensä about 1,5km. Kaiken kruunaa Small sandy beach, joka on aivan mahtava paikka. Alueella ei ole paljoa turisteja, tai no ainakaan näin loppukaudesta. Huomattavasti kuitenkin rauhallisempi kuin perus resorttien täyttämät isot hiekkarannat. Lähde siis ehdottomasti tähän pieneen paratiisiin viettämään mukava ja rauhallinen rantapäivä.

Ranta on hyvin lyhyt ja tietenkin lähdettiin heti snorklaamaan. Molemmin puolin rantaa on jonkun verran kivikkoa ja sieltä löytyyy myös vähän koralllia. Eli tietenkin sitten on niitä kalojakin. Nähtiin eri kalaparvia, parrot fish ja muutamia minkä nimeä ei nyt muista. Vastaan tuli myös pari hummeria ja rapuja. Näkemistä siis riitti. Pitäis varmaan käydä ostamassa se go pro ni sais niitä vedenalasiakin kuvia… Ranta on myös tosi suojasalla paikalla niin ei paljoon allot tai virtaukset haitannu meininkiä. Täydellinen löysän päivän viettoon, No worries just relax. Rantaan laskeutu myös pieni joki jossa oli tosi raikasta vettä ja makeeta kasvustoa.

Tarvittavat fasiliteetitkin sieltä näytti löytyvän. Pikkunen kioski mistä saa juotavaa, kookosta, jädeä yms. Pari oikeen toimivaa suihkuakin ja ihan vesi vessa, jos niistä nyt meinaa stressata. Tämä on juuri sellainen paikka mistä mä oon unelmoinu asuvani. Pieni oma mökki, riippumatto ja rauha. Ehkä joskus on myös ollut mielessä että voisi kiinnostaa pienen majatalon perustaminen. Olis muutamia huoneita, pieni ravintola, oma vene millä voisi käydä kalastureissulla ja snorkaamassa. Iltasin livemusaa ja rentoutumista. Eihän sitä tiedä jos joskus sellasen pääsis perustamaan. Paikkana joku tällänen olis kyllä just se unelma! Never say never! Kiitos reissusta Irene ja Ilpo!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *